Click for Irbid, Jordan Forecast

HUBUNGI SAYA DI hjhgenius@gmail.com UNTUK KETERANGAN LANJUT!!!
Click Here to Visit malaysia blog blogger

nIGELLA oIL

Ahad, November 29, 2009





Minuman berfungsi yang ajaib yang diekstrak dari bijirin hitam (Premium Quality) secara perahan sejuk (Cold Processing) tanpa haba. Minuman istimewa Nig'Ella kaya dengan vitamin serta zat mineral yang diperlukan badan.
Berdasarkan kajian modn di Universiti Iskandariah (Mesir), 78% pesakit lelah sembuh setelah menggunakan bijirin ini.
Mengandungi fostat, ion dan karbohidrat yang mampu membunuh kuman dan baik untuk aktiviti anti kanser.
Mempunyai daya pengesan yang mengeluarkan larutan air seperti asid urik, deposit garam galian dan larutan organik dan volatial.
Nig'ELLA Oil boleh dicampurkan dengan sepasang D'Bless di mana ianya sangat baik untuk disapu pada luka kemalangan, kudis, kencing manis, kurap dan gatal-gatal serta lain-lain anggota badan yang lumpuh, luka terbakar dan lain-lain.
100% ekstrak Habbatussauda Super Grade, tanpa pewarna, perasa tiruan dan bahan pengawet.
The Nigella Oil is a natural anti-biotic and therefore produces no side effects. According to modern studies done at Alexandria University, Egypt, 78% of asthmatic patients were cured aftar consuming Black Seeds (Nigella Sativa).
Contains phosphates, ion, carbohydrates which are capable of killing germs. Is also good for anti cancer activities through continuous use and acts as disease prevention. Able to detect and therefore extract uric acid, minerals salt deposit and organic toxic. 
TESTIMONI :-
Ramai diantara kita yang tahu khasiat Nigella Sativa atau Habbatus Sauda yang menjadi pengganti kepada madu. Kiranya kita beramal atau sentiasa mengambil madu maupun Habbatus Sauda, semua penyakit boleh diubati kecuali MAUT.
Dari pengalaman saya sendiri yang pernah menggunakan dan menjual banyak Habbatus Sauda sebelum ini, ianya amat berkesan bagi mereka yang mengidap lelah/asma dan mereka yang mempunyai masalah resdung. Anak buah suami saya yang hampir lelah kerana kurangnya pengawalan pemakanan, Alhamdulillah, semakin pulih.
Jika kita mengambil Nig'ELLA ini, pasti ada healing crisis nya. Samaada penyakit itu bertambah teruk atau akan demam dsb. Kalau yang rasa gatal-gatal di telinga akibat resdung, tekak gatal, muka berjerawat yang besar-besar, ada jeragat yang agak gelap dan besar, bab bersin tu, tok sah citer laaa, cubalah minum Nig'Ella seperti yang disyorkan.
Ada seorang sahabat saya yang bernama Ida, menghadapi tanda-tanda seperti yang saya nyatakan. Dia minum 2 titis Habbatus Sauda dan keesokan harinya, lelehan di telinga keluar dengan banyak dan dia terpaksa sumbatkan tisu untuk menahan lelehan tersebut. Kahak juga keluar dengan banyaknya..itu menandakan proses penyingkiran sedang berlaku dan bersabarlah bila kita berubat.
Begitu juga dengan lelah/asma. Nig'Ella adalah penawar terbaik. Segala zat dan vitamin juga adalah seimbang. Cubalah...

setiap rumah mesti ada nigella untuk waktu kecemasan..dapatkan sekarang!
emailkan ajer pada saya: adekmaisma@yahoo.com.my

Testimoni online di kedai-e.
patimah 11.18:aku ni kalau hari ahad ni kena merempit kat area kg, sbb customer ada rumah ari minggu jerkk
#lia 11.18:posmen cuti kawin kot... musim2 cuti sekolah ni ek
patimah 11.18:tak tak lia
patimah 11.18:posmen cuti dia sunatkan anak kot ekkkk ekkk ekkkkekekekkk
#lia 11.18:hehhehe....
patimah 11.19:nanti kau promote ler nuage kat dia
patimah 11.19:suruh bagi anak dia pulun
patimah 11.19:hik hik hik
#lia 11.19:jgn dia sekali bersunat udah le... tuh yg mau 2 minggu tak keje... huhuhu patimah 11.19:aku dah standby tuk anak aku ni
patimah 11.19:standby stock nuage
mateden 11.19:anak aku baru jer bersunat...
#lia 11.20:oooo... ko kena ikut cam k.tie jep
patimah 11.20:haa kau dah sapu nigella dgn bagi dia nuage ke mateden
#lia 11.20:bagi anak ko nuage
#lia 11.21:nnt korg buat testimoni bersunat
patimah 11.21:ho ho ho.....cantik idea tuk aku menulis ni
mateden 11.21:aku guna nigella 3 hari dah ok
nur_khai 11.21:bagus2...
nur_khai 11.21:cepat kering luka2 sunat tu
#lia 11.22:testimoni betulis je tau.. gambo takyah..
patimah 11.22:pedih sikit masa memula jerk kan
mateden 11.22:dah tunggang basikal pun..
patimah 11.22:ehhhh lia ni tak kose aku nak tempek gambar bersunat lak
#lia 11.22:hahaha..
patimah 11.22:haa tu
patimah 11.23:berapa hari jep
mateden 11.23:nanti aku bagi gambar dia kat tim..hihihi
Lagi Testimoni...
Salam,

Nak berkongsi juge, cerita tentang nigella. Adik saya ahad lepas baru cerita yang anaknya ada ruam kat montot. Mula tu kecik aje..pastu dia biar..sebab ingatkan yang biasa biasa aje. Pastu makin hari dibiar, makin melarat sampai tersiat kulit montotnya dan budak tu ahsyik nangis aje tiap kali dimandikan. Tersiat tu yang tak tahan tu. Kejam gaks mak dia..huh

Pastu ingat nak bawak gi klinik tapi tak jadi la sbb dia teringat yang dia ada nigella. Dia cuba sapu dan keesokannya, dapat dilihat akan kesan nigella itu pada kulit anak dia. Perubahan ke arah nak surut tu buat dia tak jadi gi klinik...

Pastu anaknya yang sorang lagi, ruam dekat leher dan siku, banyak. Berbintik bintik berair serta gatal. Katanya, sapu nigella 2 kali sahaja sudah cukup untuk menghilangkan bintik bintik itu.

Sapa sapa yang montot dan leher anak dia ada ruam tu, cuba la nigella.
Mahani,
Setiawangsa 019-3511790
HARGA WM: RM45.00 | EM: RM49.50 | BRU: $25.00 | S'PORE: $23.50
KOS PENGHANTARAN : RM5.30
10ML 




0 ulasan:

Related Posts with Thumbnails

Ukur Kelajuan Blog Anda

Your domain(s): Enter each address on a new line (Maximum 10)
 
(eg: hjhgenius.blogspot.com.)    
 

 
AHLEN © 2008 Por Dekma