Click for Irbid, Jordan Forecast

HUBUNGI SAYA DI hjhgenius@gmail.com UNTUK KETERANGAN LANJUT!!!
Click Here to Visit malaysia blog blogger

Madu Amazing

Ahad, November 29, 2009






• Produk istimewa yang dikomposisikan dengan 9 ramuan semulajadi Madu Asli, Kismis, Buah Tin, Kurma Merah, Habbatus Sauda, Buah Zaitun, Dong Quai, Dang Shen, Ubi Jaga dan lain-lain herba terpilih yang diilhamkan daripada kitab-kitab perubatan tradisional mampu membina imunisasi badan dan membina kembali usus. Gabungan herba-herba terpilih di dalamnya boleh diambil oleh yang menghidapi masalah gastrik, luka dalam perut dan pembedahan, asma, kelesuan dan batu karang untuk yang bermasalah.
A very special product composes of 9 natural essential Pure Honey, Raisins, Fig, Red Dates, Nigella Sativa, Olive, Angelica, Cononopsis pilosula, Smilax Myositiflora and other selected herbs from traditional medication recipe with ability to build up body immunization and to reform intestine/colon. 
TESTIMONI...
salam...

saya pon nk share pengalaman saya..

baby saya pon tak menyusu badan sejak lahir lagi...biasanya baby yg tak menyusu badan akan mudah dapat penyakit terutama demam kuning bg yg baru lahir..sbb antibodi baby tak kuat lagi.tapi alhamdulillah baby saya sihat..hanya ade sedikit saja kuning tu pon bila tekan kat kulit baru nmpk...

saya percaya amalan pemakanan sewaktu mengandung memainkan peranan yg penting..

seingat saya ketika kandungan berusia 7 bulan saya mengamalkan amazing dan dbrain setiap hari(amazing ari2,dbrain kadang2 ade ngelat2 gaks hihi...).sepatutnye amik dr awal kandungan tp masa awal2 mengandung tak jumpa nur...bz sgt :P.

dan baby saya mmg saya bg die mkn dbrain ngan amazing smpi skang ni...tade la byk.cam dbrain 2 biji 2/3 kali sminggu..sama gaks ngan amazing.bersesuaian la ngan usia dia yg br 8 bulan ++ tuh....

baby saya kalau tgk mende/org muka dia cam berfikir hihihihi(tak caya tanya kmj)...org nye pon tak byk ragam,senang nk jaga...saya percaya selain asuhan yg betol,pemakanan berkualiti pon mempengaruhi perkembanagn anak2 kita...

sekian...
Fazilah Salim 012-3881004
Salam, terpanggil saya untuk berkongsi pengalaman tentang penyakit ini.

Anak saya juga mengalami sakit tonsil sejak kecil.. dari umur 1 bulan dia kerap diserang demam panas yg teruk dan mudah kena jangkitan sekiranya ada dalam ahli keluarga yg kena selsema atau batuk.

boleh dikatakan sebulan dalam 2 ~3 kali ke klinik ..namun ia tetap kerap kena demam. Tapi syukur Alhamdulillah setelah saya menemui product DCL..saya beri dia mkn dbrain & amazing anak saya semakin sehat & pintar. Dia tidak lagi demam walaupun tonsilnya masih ada ( utk kanak2 hanya boleh operation tonsil seawal umur 7 tahun) sekarang anak saya baru berumur 4 tahun.

Sekarang kalau dia kena selsema pun dalam 2~3 hari dah ok.

Anda cuba lah pada anak anda insyaalah anda boleh lihat perubahan kesihatannya.

Sekarang saya dah x perlu ambil cuti emergency lagi..

Norhazah Aziz 013-6159805
Bahan Kandungan :-
- Madu Asli, Kismis, Buah Tin, Kurma Merah, Habbatus Sauda, Buah Zaitun, Dong Quai, Dang Shen, Ubi Jaga dan lain-lain herba terpilih.
Cara Pengambilan :
Makan 2 sudu sebelah pagi, 2 sudu sebelah malam. Gunakan sudu PLASTIK .
HARGA  WM: RM45.00 | EM: RM49.50 | BRU: $25.50 | S'PORE: $24.50
KOS PENGHANTARAN (sem. malaysia sahaja) : RM5.30
290 GM 


kini boleh emailkan pada saya untuk order:adekmaisma@yahoo.com.my

0 ulasan:

Related Posts with Thumbnails

Ukur Kelajuan Blog Anda

Your domain(s): Enter each address on a new line (Maximum 10)
 
(eg: hjhgenius.blogspot.com.)    
 

 
AHLEN © 2008 Por Dekma